Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Eksjö HC Veteraner

Följ

Veteraner

Följ oss för uppdateringar
Följ
Eksjö HC
Ishockey
Veteraner
Tabell
Lag M V O F P
1 De röda jävlarna 2 2 0 0 6
2 De oskyldigt blå 2 0 0 2 0

Match

De oskyldigt blå

5 - 6
Storegårdshallen
26 november 2010
20:00

De röda jävlarna

Referat

Referat: De oskyldigt blå - De röda jävlarna

Det var fantastisk stämning i Storegårdshallen på fredagskvällen, när "de röda jävlarna" och "de oskyldigt blå" ställde upp för nedsläpp i försts riktiga seriematchen i superligan oldhockey!

Som det har sett ut de senaste matcherna lagen i mellan, så har "de oskyldigt blå" trampat igång och pucken har trillat deras väg. Lika så denna afton startade "de oskyldigt blå" i ett fasansfullt tempo, där "de röda jävlarna" såg ut som röda, jävla tränings koner.... medans "de oskyldigt blå" skapade sig en komfortabel tre måls ledning.
"de röda jävlarna" spelade upp sig i slutet av första halvlek, och vi hade likaläge inför andra halvlek. Alla "hockeyspelare" var glada att halvtidvilan infann sig, då det innebär nyspolad is. Vilket är ett måste när man har med gammalt "bandyfolk" som kör upp isen till förbannelse. Det som också var tydligt var att "flera" ishockeyspelare störde sig på "bandyfolkets" enhandsfattning av klubban. Och
detta i sig, innebar att "de röda jävlarna" tillslut gick segrande ur denna första fantastiska match med uddamålet 6-5.

Efter matchen korades Veteranernas bästa straffskytt, och segrande ur striden stod utan konkurrens "de röda jävlarnas" Benny Tideman! (Stort grattis!)

Veteranerna vill också passa på att tacka alla: funktionärer, domare, vaktmästare, Eksjö HC, Eksjö Kommun, fotografer och till sist den fantastiska publiken!

Andra möten i serien

fre 17 dec 2010, 20:15 De oskyldigt blå - De röda jävlarna 5 - 6